Beste klanten

Neem eens een kijkje op onze nieuwe webshop.

Hier vindt u al onze sierbestrating en kunt u uw bestelling daar ook op doorgeven en zullen wij een passelijke offerte toesturen.

De nieuwe webshop is beschikbaar voor iedereen.

Wie is Dikker

Dikker B.V. uit Veldhoven is in 1964 opgericht en heeft in de loop der jaren een uitstekende naam opgebouwd met betrekking tot service en kwaliteit. De activiteiten zijn in de loop der jaren aanzienlijk toegenomen.

Dikker B.V. in Veldhoven is gevestigd aan De Run 4364, 5503 LN te Veldhoven. Op onze locatie in Veldhoven is ook onze dochteronderneming Megamix-Brabant B.V., De Run 4368, 5503 LN te Veldhoven, gevestigd. De Megamix producten vinden hun toepassing in metsel- vloer- en voegmortels die worden geleverd onder het KOMO certificaat.

U kunt bij ons op terecht voor zowel het afhalen van diverse soorten zand – grind als sierbestratingen en dergelijke. Wij bezorgen ook zand en grind op de door u aangegeven locaties.

Dikker B.V. is een zeer flexibel en klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende dienstverlening en een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Deze eigenschappen vormen de basis voor het succes van onze expertise in transport. Daarbij komt dat Dikker B.V. de snelle ontwikkelingen betreffende milieuwetgeving en dergelijke op de voet volgt, wat de positie van het bedrijf versterkt en mede zorgt voor een prima toekomstperspectief.

Onze diensten

Enkele voorbeelden waar Dikker B.V. u mee van dienst kan zijn:

  • Diverse soorten zand en grind.
  • MegaMix silo van ca 20 of 30 ton met o.a. metsel- voeg- vloer- en tegelmortel. MiniMix silo van 2 ton
  • Verkoop van Sierbestrating en toebehoren.

Waarom Dikker?

U kiest voor Dikker b.v. om de veelzijdigheid en goede verhouding tussen kwaliteit en service. Wij hebben u veel te bieden. Denk hierbij aan de leveranties van materialen. Ook op het gebied van transport hebben wij tal van mogelijkheden. Ons wagenpark staat voor u klaar. Vele uitvoeringen en configuraties kunnen wij voor u inzetten. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of wil u graag een offerte aanvragen?
Voor meer informatie over producten en diensten van Dikker of het aanvragen van een offerte kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend contact opnemen met Dikker via onze website of webshop.

Bellen is sneller
Dikker Veldhoven

040 253 30 15

De kracht van een groot familiebedrijf

Dikker B.V. uit Veldhoven is in 1964 opgericht en heeft in de loop der jaren een uitstekende naam opgebouwd met betrekking tot service en kwaliteit. De activiteiten zijn in de loop der jaren aanzienlijk toegenomen.