Beste klanten

Neem eens een kijkje op onze nieuwe webshop.

Hier vindt u al onze sierbestrating en kunt u uw bestelling daar ook op doorgeven en zullen wij een passelijke offerte toesturen.

De nieuwe webshop is beschikbaar voor iedereen.

Grind / siergrind als tuindecoratie

Dikker heeft diverse soorten grind voor u klaar liggen welke snel geleverd kunnen worden. Grind wordt voornamelijk gebruikt in de bouw. De meest voorkomende toepassing is het verwerken ervan in beton. Bestel grind bij Dikker en wij zorgen ervoor dat het netjes in een Big Bag of container wordt afgeleverd. Los gestort kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u zakken van 25 kg afhalen. Met vestiging in Veldhoven kunnen wij u een snelle service garanderen.

Elke soort grind kan natuurlijk ook decoratief gebruikt worden. Het is een mooi natuurproduct en wordt steeds meer verwerkt in tuinen en opritten. Dikker heeft een grote diversiteit aan siergrind in het assortiment zowel in kleur als formaat. Siergrind is de ideale oplossing voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Veel moderne tuinen maken gebruik van siergrind. Door het combineren van verschillende soorten kunnen verrassende effecten bereikt worden. Hiermee geeft u uw tuin en indirect uw huis een unieke uitstraling. Siergrind in alle soorten en maten. Bedenk voor het bestellen altijd goed welke soort siergrind u gaat gebruiken. Gaat u het siergrind gebruiken voor het aanleggen van een oprit, dan moet het siergrind wel voldoen aan bepaalde eisen. Laat u daarom door Dikker adviseren voor u een keuze maakt. Bent u eruit? Perfect! Want veel soorten siergrind hebben wij op voorraad. Bestel uw siergrind dus bij Dikker, dan zorgen zij ervoor dat het netjes in een Big Bag los gestort of container wordt afgeleverd. Met vestiging in Veldhoven kunnen wij een snelle service garanderen.

Safarisplit

Ardennersplit 7/14 - 14/20

Grind 8/16 & 16/32 (Maasgrind)

Dolomiet 0/10

Staat uw voorkeur qua zand of grind – siergrind niet in deze lijst, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u in veel meer producten voorzien die een voor u een speciale toepassing vereisen. Denk bijvoorbeeld aan sportvelden-zand of voor paardenbakken etc, etc.

Ook in de siergrind categorie kunnen wij u helpen de juiste soort te leveren. Deze categorie is echter zo uitgebreid dat wij niet alle producten op onze site kunnen vermelden.